Home / Gossip / Έγινε πορνοστάρ … στα 43 της !

Έγινε πορνοστάρ … στα 43 της !

Εγινε πορνοστάρ στα 43 της! Και βέβαια, αμέσως εντάχθηκε στην κατηγορία MILF, ενώ σήμερα, στα 46 της, η Mindi Mink, είναι από τις πιο πετυχημένες MILFs στη βιομηχανία του πορνό, έχει συμβόλαιο με την Girlfriends Films, με την οποία γυρίζει girl on girl βίντεο και κάνει cam shows.

Οπως λέει, τα σχόλια που παίρνει είναι απολύτως θετικά και από τους νεότερους, αλλά και από τα άτομα της ηλικίας της.
Ξεκίνησε όταν τη σταμάτησαν από τη δουλειά της και έπρεπε να κάνει κάτι για να ζήσει. Τότε ο σύντροφός της την ενθάρρυνε να ξεκινήσει και πήρε το βάπτισμα του πυρός.
Καθώς ήταν αρκετά ώριμη, ένοιωθε σίγουρη για τη σεξουαλικότητά της και ύστερα από τρία χρόνια είναι σε θέση να πει ότι «Το σεξουαλικό μου ταξίδι είναι υπέροχο και είμαι περήφανη για ότι κάνω».
Εκείνο που την ενθαρρύνει να συνεχίσει είναι ότι άντρες και γυναίκες της λένε ότι τους αρέσει γιατί είναι αυθεντική και στην οθόνη βγάζει τον εαυτό της.

Οσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει;
«Πιστεύω πως είμαι 25 ετών, αλλά το σώμα μου άλλα δείχνει. Βάζω τα δυνατά μου για να μην συγκρίνω τον εαυτό μου με τις άλλες γυναίκες στη βιομηχανία, αλλά όταν είσαι γύρω από νεαρά κορίτσια των οποίων το κορμί αγγίζει την τελειότητα, είναι δύσκολο να κάτσεις μπροστά στα λαμπερά φώτα και να δείξεις κάθε σπιθαμή του σώματός σου. Ωστόσο, είμαι υπερήφανη που σε ηλικία 46 χρονών έχω πολλά υπέροχα προσόντα και αυτό με βοηθάει πολύ».

About m bonsu