Home / Πολιτική / Άδωνις: Δεν ηττήθηκε ο Καραμανλής, ο Μεϊμαράκης ήταν υποψήφιος

Άδωνις: Δεν ηττήθηκε ο Καραμανλής, ο Μεϊμαράκης ήταν υποψήφιος

Βέβαιος για την ενότητα της ΝΔ εμφανίστηκε ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε την πιο συγκροτημένη υποψηφιότητα. Υπενθυμίζεται ότι αν και μετά την ήττα του στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών έσπευσε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργίαδης αναγνώρισε ως «πλεονέκτημα» ότι δεν έχει πολλές δεσμεύσεις καθώς «δεν είχε πολλά κομματικά στελέχη τα οποία βοηθούσαν».
«Αν τηρήσει αυτά τα οποία έχει ανακοινώσει, και που είμαι βέβαιος ότι θα τα τηρήσει (το «αν» το βάζω έτσι, φιλολογικά), νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά» είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Βήμα FM.

Όσον αφορά τις σχέσεις του νέου προέδρου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, υπενθύμισε ότι ο δεύτερος είχε δηλώσει ότι «αν δεν πέρναγε στον δεύτερο γύρο, θα στήριζε τον Κυριάκο», εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα μελλοντικά.

Ερωτηθείς αν με την ήττα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ηττήθηκε η καραμανλική πτέρυχα ξεκαθάρισε ότι «δεν ήταν υποψήφιος ο Καραμανλής, υποψήφιος ο Μεϊμαράκης ήταν, για να είμαστε τώρα καθαροί. Τώρα, αν έχει ή όχι την υποστήριξη του Καραμανλή, δεδομένο ότι ο ίδιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έβγαινε σε επτά κανάλια την ημέρα και έλεγε ότι την είχε και είναι στενός τους φίλος, προφανώς μάλλον κατά κάποιον τρόπο την είχε. Αλλά αυτό δεν έχει κάποια σημασία».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι πολύ σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις προσδιορίζοντας μάλιστα ότι αυτό θα γίνει το πολύ μέχρι τον Μάρτιο.

About totritomati