Home / Ελλάδα / Πως θα κινηθούν σήμερα (17/11) ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΟΑΣΑ – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πως θα κινηθούν σήμερα (17/11) ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΟΑΣΑ – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ταλαιπωρία για ακόμα μία μέρα για τους Αθηναίους. Μετά το διήμερο της επίσκεψης Ομπάμα οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτυχνείου τροποποιούν τα δρομολόγια στις αστικές συγκοινωνίες.

Προσωρινές τροποποιήσεις δρομολογίων ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορείων τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, θα ισχύσουν ως και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Οι τροποποιήσεις θα διαρκέσουν έως τις 6.00 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς και του επιβατικού κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο πληροφοριακό κέντρο ΟΑΣΑ (11 185).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πολυτεχνείο

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος ισχύουν την Τετάρτη και την Πέμπτη 16 και 17 Νοεμβρίου, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι ρυθμίσεις αυτές θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Θα κορυφωθούν την Πέμπτη, ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους τους.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και περιμετρικά της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Οι κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς τις επόμενες ημέρες, όπως αυτές έχουν εξαγγελθεί, έχουν ως εξής:

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16:00 σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο
Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10:00 π.μ. σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16:00 μόνο σε μετρό και τραμ
Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στάση εργασίας 21.00 έως την λήξη βάρδιας στον ηλεκτρικό ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως 10:00 πμ. σε μετρό και τραμ

Στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (21.00 έως λήξη βάρδιας), τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου (έναρξη βάρδιας έως 10.00), την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου (12.00 έως 16.00) και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου (21.00 έως λήξη βάρδιας).

πηγή: tilegrafima.gr

About Andreas Chondros