Home / Ειδήσεις / Πρώην αστυνομικός εκτέλεσε με τρεις σφαίρες ιδιοκτήτη γυμναστηρίου δίπλα στη ΓΑΔΑ!

Πρώην αστυνομικός εκτέλεσε με τρεις σφαίρες ιδιοκτήτη γυμναστηρίου δίπλα στη ΓΑΔΑ!

Προηγήθηκε έντονος καυγάς των δύο ανδρών

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη – Τρεις προσαγωγές – Κάτοικοι λένε ότι ο δράστης παρενοχλούσε τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο – Άλλες μαρτυρίες λένε ότι ο καυγάς έγινε για τις κάμερες στο σπίτι του θύματος

Συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται να είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα  στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου- σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που δεν έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τσακώθηκε άγρια με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ήταν ιδιόρρυθμος, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει ουκ ολίγες φορές παρατηρήσεις. Σήμερα με αφορμή μια ακόμα παρατήρηση η κατάσταση ξέφυγε πολύ.

Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του καυγά, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ έχουν γίνει τρεις προσαγωγές από την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία αλλά και από κατοίκους ο 63χρονος δράστης, απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας, ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή σε δήμο της Μεσσηνίας, το 2012. Μάλιστα ως απόστρατος αξιωματικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πρωτοστάτησε στη σύσταση των «Ταγμάτων Ασφαλείας». Έστειλε μάλιστα ανακοίνωση σε τοπική εφημερίδα της Πελοποννήσου, με την οποία καλεί τους νέους “από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση”.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο της εκτέλεσης

Οι απόψεις σχετικά με την αιτία που οδήγησε στο φονικό διίστανται.. Άλλοι λένε πως ο δράστης παρενοχλούσε συνεχώς τις κοπέλες του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του, να αναγκαστεί να του κάνει παρατηρήσεις.

Κάτοικοι τις περιοχής επικαλούνται και ένα δεύτερο περιστατικό ως αιτία του καυγά. Ο ιδιοκτήτης εγκατέστησε κάμερες στο διαμέρισμά του, που ήταν γειτονικό με του δράστη, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον 63χρονο και τον οδήγησε στο να του ζητήσει το λόγο.

Στις παρακάτω μαρτυρίες,ένας αυτόπτης μάρτυρας, δηλώνει ότι ο δράστης, μετά το φονικό, δεν έδειχνε ίχνος άγχους, καθώς πέρασε από μπροστά του και τον χαιρέτισε σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Το σημείο όπου έγινε το φονικό

Το γυμναστήριο του θύματος

Δείτε τις αποκαλυπτικές μαρτυρίες



Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο

Δείτε βίντεο:
Πρώην αστυνομικός εκτέλεσε με τρεις σφαίρες ιδιοκτήτη γυμναστηρίου

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis