Home / Αθλητισμός / Πρόταση 40 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Τέβες από την Κίνα

Πρόταση 40 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Τέβες από την Κίνα

Το αφεντικό τρελάθηκε…

Αθήνα
Οι Κινέζοι επιχειρούν να βάλουν πάλι «δυναμίτη στη μεταγραφική αγορά αυτό το χειμώνα, εν όψει της νέας σεζόν, που θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2017. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, μία από τις ομάδες του πρωταθλήματος, ετοιμάζει πρόταση 40 εκατ. ευρώ το χρόνο για τον Κάρλος Τέβες.

Σύμφωνα με μια αναφορά το Yahoo Sports της Βραζιλίας, ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός, βρίσκεται επίσης στην λίστα της Παλμέιρας, που επιθυμεί να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Γκαμπριέλ Ζέσους για την Μάντσεστερ Σίτι. Όμως η πρότασή της δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εκείνη των Κινέζων, που θέλουν να κάνουν τον Τέβες, πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.

Το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ο «Apache» απέρριψε περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ για να ενταχθεί στην Σαγκάη για μια σεζόν, επιλέγοντας να παραμείνει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Η πρώτη σημαντική κίνηση των Κινέζων ήταν η άφιξη του Ντάριο Κόνκα με 10,4 το 2011, ενώ το 2016 ακολούθησε η απόκτηση του Γκρατσιάνο Πελέ με 16 εκατομμύρια ανά σεζόν, ενώ ακολούθησαν τα 13 εκατ. ευρώ για τον Λαβέτσι, Ραμίρες και Γκιαν και τα 12,5 εκατ. ευρώ για τον Τζάκσον Μαρτίνες.

Να σημειωθεί ότι η Κίνα ξεπέρασε τα 336 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές τον περασμένο χειμώνα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Kostas Athanasoulis