Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Ντίξον

Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Ντίξον

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία Νέας Ιωνίας

Λίγο μετά τις 7 το πρωί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος γκαρντ της ΑΕΚ συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας στον Δήμο Αχαρνών

Πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα το πρωί ο πλέι μέικερ της ομάδας μπάσκετ της ΆΕΚ Μάικλ Ντίξον. Το τροχαίο σημειώθηκε  λίγα λεπτά μετά τις στις 7  στην περιοχή του Μενιδίου με θύμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 26χρονος εκινείτο επί της οδού Δημοσθένους στο Μενίδι όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονη γυναίκα η οποία έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο άτυχος υπάλληλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Αμερικανός παίκτης και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis