Home / Διεθνή / Πάει Κούβα ο Αλέξης Τσίπρας – Θα παραστεί σε εκδηλώσεις προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο!

Πάει Κούβα ο Αλέξης Τσίπρας – Θα παραστεί σε εκδηλώσεις προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο!

Στην Κούβα θα μεταβεί σήμερα, Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να παραστεί σε εκδηλώσεις στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο.

AdTech AdΟ Έλληνας πρωθυπουργός θα παραστεί σε εκδήλωση στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο, ο θάνατος του οποίου ανακοινώθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου από τον αδερφό του, Ραούλ.

Σημειώνουμε πως το σημερινό, βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα τηρηθεί κανονικά. Η αναχώρηση του για την Κούβα θα γίνει απόψε το βράδυ και θα παρευρεθεί στη δημόσια λαϊκή συγκέντρωση προς τιμήν του Κάστρο στην Plaza de la Revolucion όπου θα βρίσκονται όλοι οι ηγέτες των κρατών που θα προσέλθουν στη χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το πρωί της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός θα είναι στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου, ενώ στις 17.00 το απόγευμα, έχει συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί.

Η κηδεία του Κουβανού ηγέτη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο Σαντιάγο ντε Κούβα ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις προς τιμήν του και μια πομπή με τις στάχτες του θα διασχίσει τη χώρα για τέσσερις ημέρες.

About Andreas Chondros