Home / Ειδήσεις / «Η αστυνομία ξέρει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω, ψάχνει το πού»

«Η αστυνομία ξέρει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω, ψάχνει το πού»

Ενώ οι έρευνες στο νησί συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα

Αυτό υποστηρίζει η γιαγιά του μικρού αγοριού – Περιγράφει πώς ενημέρωσε τη μητέρα του για την εξαφάνισή του πριν από 25 χρόνια

Σίγουρη ότι οι Βρετανοί αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κω το 1991, θάφτηκε στο νησί των Δωδεκανήσων αλλά δεν ξέρουν πού, εμφανίστηκε η γιαγιά του μικρού αγοριού.

Μιλώντας στη Daily Mirror η Κριστίν Νίνταμ μοιράζεται τον τρόμο της ότι η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος.

«Έγω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος» λέει η κυρία Νίνταμ.

Περιγράφοντας τις στιγμές που οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ ενημέρωσαν την οικογένεια για τις νέες πληροφορίες λέει: Μας ήρθε ξαφνικά. Το έκαναν όσο πιο λεπτεπίλεπτα μπορούσαν.

«Έχασα τον Μπεν. Τον έχασα» είπε το πρωινό της 24ης Ιουλίου 1991 η Κριστίν Νίνταμ στην κόρη της Κέρι. «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς θα τον βρούμε» της απάντησε τότε η μητέρα του μικρού αγοριού.

Όσο όμως περνούσαν οι ώρες ο φόβος και η αγωνία μεγάλωνε. «Ήμασταν πλήρως μουδιασμένοι από τον απίστευτο τρόμο» θυμάται η γιαγιά του Μπεν.

Η ίδια κατέρρευσε όταν λίγες ημέρες αργότερα είδε τους αστυνομικούς να ψάχνουν ένα σωρό από χώμα. «Τους φώναξα “βρείτε τον σας παρακαλώ” και λιποθύμησα».

Η μοναδική στιγμή που η γιαγιά του μικρού Μπεν χαμογελά είναι όταν θυμάται τη στιγμή που γεννήθηκε. «Ήμουν εκεί. Ηταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας».

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis