Home / Διεθνή / Ελεύθερος σκοπευτής «φάντασμα» εξολοθρεύει τζιχαντιστές μέσα στη Μοσούλη

Ελεύθερος σκοπευτής «φάντασμα» εξολοθρεύει τζιχαντιστές μέσα στη Μοσούλη

Εκκληση για αίμα κάνουν οι τζιχαντιστές

Τους εμψυχώνει και τους ενθαρρύνει να αντισταθούν στους τρομοκράτες

Ένας ελεύθερος σκοπευτής βάζει στο στόχο τζιχαντιστές και τους εξοντώνει τον έναν μετά τον άλλον με συνοπτικές διαδικασίες.

Από τη Δευτέρα που ξεκίνησε η επίθεση των ιρακινών δυνάμεων στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, ο άγνωστος άντρας έχει σκοτώσει τζιχαντιστές σε τέσσερις συνοικίες της ιρακινής μεγαλούπολης.

Σύμφωνα με το ιρακινό ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Sumaria News,  ο εκτελεστής βάζει πρώτα στο μάτι τις περιπολίες των τζιχαντιστών και στη συνέχεια σκοτώνει…

Η εμφάνιση του «Σκοπευτή της Μοσούλης», όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι, τους εμψυχώνει και τους ενθαρρύνει να αντισταθούν στους τρομοκράτες, όπως αναφέρει η ιρακινή ιστοσελίδα.

«Η παρουσία όμως του σκοπευτή σε τέσσερις συνοικίες της πόλης κάνει πολλούς να υποστηρίζουν ότι  δεν είναι ένας αλλά περισσότεροι», προσθέτει το πρακτορείο Al Sumaria.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως, ένοπλες ομάδες πολιτών επιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος μέσα στη Μοσούλη, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να επαληθευτούν από άλλες πηγές.

Kι ενώ οι μάχες συνεχίζονται, έκκληση για αίμα κάνουν οι τζιχαντιστές στη Μοσούλη, σύμφωνα με το αραβόφωνο πρακτορείο  BasNews.

Οι τζιχαντιστές ζητούν από τους κατοίκους της πόλης να δώσουν το αίμα τους για τους τραυματίες τζιχαντιστές που χτυπήθηκαν στις μάχες που μαίνονται έξω από την πόλη ενάντια στις ιρακινές και κουρδικές δυνάμεις που προελαύνουν προς τη Μοσούλη.Τα νοσοκομεία Ιμπν Σινά και Αλ Τζαμουρία της Μοσούλης είναι γεμάτα από τραυματίες τζιχαντιστές, υποστηρίζει νοσοκομειακή πηγή.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis