Home / Βίντεο / Βίντεο: Οδηγός λεωφορείου στην Ταϊλάνδη τράκαρε με… ελέφαντα και τον σκότωσε

Βίντεο: Οδηγός λεωφορείου στην Ταϊλάνδη τράκαρε με… ελέφαντα και τον σκότωσε

Θα το πληρώσει ακριβά

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο 45χρονος οδηγός του τουριστικού λεωφορείου πήγαινε πολύ γρήγορα, ενώ από τη σύγκρουση έσπασε τα πόδια του

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη στην βόρεια Ταϊλάνδη, όταν ένα λεωφορείο με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με έναν αρσενικό ελέφαντα.

Το περιστατικό έγινε στην επαρχία Λαμπάνγκ . Το τεράστιο ζώο, με το όνομα Πλάι Ούντομ, περπατούσε στον δρόμο, προστατευόμενο από μπάρες φτιαγμένες για να κρατούν ασφαλείς τους ελέφαντες, όμως την ώρα που εμφανίστηκε το λεωφορείο έστριβε για να μπει στο δάσος.

Βίντεο δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης του 8χρονου ζώου με το λεωφορείο, το οποίο πήγαινε με 110 χλμ./ώρα και σύρθηκε για 30 μέτρα μετά τη σύγκρουση με τον ελέφαντα κάτω από τις μπροστινές ρόδες του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο 45χρονος οδηγός του τουριστικού λεωφορείου πήγαινε πολύ γρήγορα, ενώ από τη σύγκρουση έσπασε τα πόδια του. Σύμφωνα με τον ίδιο ο οδηγός ήταν νηφάλιος και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως 20 ευρώ για το δυστύχημα. Παράλληλα όμως θα πρέπει να αποζημιώσει και το Κέντρο Προστασίας Ελεφάντων της Ταϊλάνδης, που θα του κοστίσει σαφώς πιο ακριβά.

Οι επιβάτες μάλιστα τόνισαν ότι είχαν προειδοποιήσει τον 45χρονο να ελαττώσει ταχύτητα, όμως εκείνος δεν τους άκουσε και συνέχισε να πηγαίνει γρήγορα.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis