Home / Βίντεο / Βίντεο: Μποτιλιάρισμα-μαμούθ σε δρόμο του Λος Άντζελες ενόψει του Thanksgiving

Βίντεο: Μποτιλιάρισμα-μαμούθ σε δρόμο του Λος Άντζελες ενόψει του Thanksgiving

Παρά τις πολλές λωρίδες κυκλοφορίας

Εκτιμάται ότι πάνω 49 εκατ. Αμερικανοί θα ταξιδέψουν για να φάνε γαλοπούλα μακριά από το σπίτι τους

Όσοι κυκλοφορούν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη ή κάποια άλλη μεγάλη πόλη της Ελλάδας συχνά παραπονούνται για μποτιλιάρισμα στους δρόμους λογω της κίνησης.

Μετά το βίντεο, όμως, που κατέγραψε ελικόπτερο από την περιοχή του Λος Άντζελες η έννοια του μποτιλιαρίσματος αποκτά διαφορετική έννοια.

Στις εικόνες φαίνονται δύο τεράστια «φίδια» από αυτοκίνητα που κινούνται με πολύ μικρές ταχύτητες παρά το γεγονός ότι και στα δύο ρεύματα υπάρχουν επτά λωρίδες κυκλοφορίας.

Αιτία η έξοδος για το Thanksgiving την πρώτη μεγάλη γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου οι εικόνες έχουν καταγραφεί στον αυτοκινητόδρομο 405 που, όπως λένε, «αποκαλείται 405 γιατί χρειάζεσαι 4 με 5 ώρες (‘4 o’ 5′ hours) για να πας οπουδήποτε».

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι περίπου 49 εκατομμύρια Αμερικανοί θα διανύσουν μια απόσταση τουλάχιστον 80 χιλιομέτρων για να φάνε γαλοπούλα όπως επιτάσσει η γιορτή του Thanksgiving.

Πρόκειται κατά την American Automobile Association για μια από τις μεγαλύτερες εξόδους καθώς ο αριθμός των 49 εκατομμυρίων είναι κατά 1 εκατομμύριο μεγαλύτερος από την αντίστοιχη μεγάλη έξοδο του 2007.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis