Home / Διεθνή / Ακρότητες εμπνευσμένες απ’ τον Τραμπ (video)

Ακρότητες εμπνευσμένες απ’ τον Τραμπ (video)

Ένας σκηνοθέτης ταινιών επιστημονικής φαντασίας φαντάζεται και δημιουργεί την προεδρική λιμουζίνα και το Air Force One με τα οποία θα προτιμούσε να μετακινείται ο Τραμπ.

 Είναι γεγονός ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έχει πολλές φορές προκαλέσει με τις ακραίες δηλώσεις του. Όπως είναι επίσης γεγονός ότι είναι λάτρης των αντικειμένων χρυσού χρώματος, καθώς στην έπαυλή του η κίτρινη λάμψη κυριαρχεί.Ταυτόχρονα ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας από τους πλουσιότερους Αμερικανούς με περιουσία πολλών δις δολαρίων. Σύμφωνα λοιπόν με τον Νοτιοαφρικανό σκηνοθέτη Νέιλ Μπλόκαμπ, τόσο η προεδρική λιμουζίνα που θα προτιμούσε ο Τραμπ για τον εαυτό του, όσο και το Air Force One δεν θα είχαν καμία σχέση με ότι γνωρίζετε μέχρι τώρα.

Για τι λιμουζίνα, σκέφτηκε και δημιούργησε μια χρυσή περιφερειακή κατασκευή που θυμίζει αυτοκρατορικό αέτωμα σε βασίλειο. Για το Air Force One, προχώρησε πολύ περισσότερο, καθώς το εξόπλισε με… ερπύστριες για να προσγειώνεται παντού, πύργους με αυτόματα αντιαεροπορικά όπλα και στο πάνω μέρος ένα αίθριο με φοίνικες και πολλές μοναδικές ανέσεις, εν είδει προσωπικής όασης.

Τόσο το αυτοκίνητο, όσο και το προεδρικό αεροσκάφος μπορεί να φαντάζουν υπερβολές ενός ανήσυχου και δημιουργικού πνεύματος. Δεν μπορούμε όμως να μην αναγνωρίσουμε στον Μπλόκαμπ ότι έχει συλλάβει πολύ την ψυχοσύνθεση του Τραμπ, που σίγουρα υποκρύπτει ανάλογες ακρότητες. Τουλάχιστον με όσα έχει κάνει και έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα. Τα δύο video που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικά.

πηγή : gazzetta.gr

About Kostas Athanasoulis