Home / Διεθνή / Άστεγος ναρκομανής έγινε βαθύπλουτος επιχειρηματίας

Άστεγος ναρκομανής έγινε βαθύπλουτος επιχειρηματίας

“Έπιασα τον πάτο όλων των πάτων” λέει ο πρώην ηρωινομανής που πήγε να πεθάνει δύο φορές από υπερβολική δόση και τώρα είναι εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Ο 46χρονος Khalil Rafati στα 16 του ήταν ήδη εθισμένος στην ηρωίνη, γεμάτος πληγές και ζούσε στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Τα πάντα άλλαξαν όταν έγινε ιδιοκτήτης της αλυσίδας juice bar SunLife Organics με στόχο να βοηθήσει όσους βρέθηκαν στην θέση που είχε βρεθεί και αυτός.

Τώρα κυκλοφορεί ένα βιβλίο με τίτλο “I Forgot to Die” δηλαδή “Ξέχασα να πεθάνω” όπου και κάνει αναφορά στα όσα πέρασε ενώ ζούσε το δράμα του.

ekatom.PNG

Ο Rafati μετακόμισε στο Λος Άντζελες την δεκαετία του 1990s όπου άρχισε να κάνει εμπόριο ναρκωτικών.

Η πρώτη φορά που πήγε να πεθάνει από υπερβολική δόση ήταν το 2001 και η δεύτερη το 2002.

Τελικά ο Rafati κατάφερε να απεξαρτηθεί και τώρα χρηματοδοτεί το Riviera Recovery, ένα κέντρο επανένταξης χρηστών ναρκωτικών.

Η συζήτηση με έναν φίλο του για τα super foods και τα μπαρ χυμών ήταν η αρχή για την αλλαγή της τύχης του.

Ο Rafati άρχισε να φτιάχνει τα δικά του smoothie και να τα πουλάει σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να κάνουν μια νέα αρχή στο κέντρο απεξάρτησης Riviera Recovery.

Μέχρι να ανοίξει το πρώτο του μπαρ, το SunLife Organics, είχε ήδη γίνει διάσημος για τους χυμούς του ενώ ήδη έχει έξι μαγαζιά στο Λος Άντζελες.

Ο 26χρονος Cache Coelho, manager του SunLife στο κεντρικό Malibu ήταν και αυτός πρώην ναρκωμανής, ο οποίος εθίστηκε όταν έχασε την μητέρα του από ναρκωτικά.

πηγή : newmoney.gr

About Kostas Athanasoulis