Home / Διατροφή / Πύργος μελιτζάνας με γαλοπούλα και Μινέρβα Benecol λευκό

Πύργος μελιτζάνας με γαλοπούλα και Μινέρβα Benecol λευκό

Ένα εξαιρετικό συνοδευτικό αλλά και ελαφρύ βραδινό. Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες.

Yλικά
1 μέτρια μελιτζάνα
1 μέτρια ντομάτα
4 φέτες βραστή γαλοπούλα
50γρ. Μινέρβα Benecol λευκό
1 κ.σ. γιαούρτι άπαχο
1 κ.γ. ψιλοκομμένος βασιλικός
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Κόβουμε σε ροδέλες τη μελιτζάνα και τη ντομάτα πάχους 2 εκ. Ραντίζουμε τις ροδέλες με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές, τις αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά (μέχρι να μαλακώσει η μελιτζάνα).
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι, το Μινέρβα Benecol λευκό και το βασιλικό, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Σε πιάτο τοποθετούμε με την εξής σειρά: Μελιτζάνα, ντομάτα, γαλοπούλα, επαναλαμβάνουμε και αλείφουμε με την κρέμα.

 

http://www.benecol.gr/recipe/%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9/

 

About totritomati

totritomati