Home / Gossip / «Οι ιστορίες του Sex and The City είναι αληθινές»

«Οι ιστορίες του Sex and The City είναι αληθινές»

BASED ON A TRUE STORY

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Σίνθια Νίξον, η Μιράντα της σειράς.

Πολλά απ΄ όσα είδαμε στη δημοφιλή σειρά Sex and The City ελπίζαμε να υπάρχουν και στην πραγματική ζωή (όπως το ότι μια αρθρογράφος με μια εβδομαδιαία στήλη μπορεί να πληρώνει 750 δολάρια ενοίκιο στο Μανχάταν). Στο τέλος καταλήξαμε πως ήταν ηλίου φαεινότερο για τις περισσότερες από τις πλοκές και τις ιστορίες να αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας.
Όμως μια συνέντευξη της Σίνθια Νίξον με το IMDb Asks, της γνωστής σε όλους μας Μιράντα, ανέτρεψε τις εντυπώσεις μας, αφού η γνωστή ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως ό,τι έχουμε δει στην σειρά έχει συμβεί και στην πραγματική ζωή.
«Οι σεναριογράφοι είχαν έναν κανόνα: δεν θα μπορούσαν να βάλουν κάτι σε ένα επεισόδιο που δεν έχει συμβεί κυριολεκτικά σε έναν από αυτούς ή σε κάποιον που γνώριζαν από πρώτο χέρι», λέει η ηθοποιός. «Θα μπορούσε να είναι μια ιστορία παρμένη από «ο τσαγκάρης της κόρης του αδερφού του πατέρα μου». Αλλά ακόμη κι έτσι, όλες αυτές οι αλλόκοτες σεξουαλικές ιστορίες συνέβησαν στ’ αλήθεια», συμπληρώνει.
Μόνο την σεξουαλική ζωή και τις περιπέτειες της Σαμάνθα να λάβουμε υπόψη μας, μας φαίνεται λίγο απίθανο να έχουν συμβεί όλα αυτά στην πραγματική ζωή. Αλλά η ιδέα πως όντως κάποιος τα έχει ζήσει κάνει την σειρά να μοιάζει ακόμα πιο συναρπαστική, ακόμη κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια από την ολοκλήρωση της.
Πηγή:marie claire.gr

About Vassilis Batzis